Iets meer vertellen over onszelf.
Ik ben Ben Hesseling, volledige officiele voornamen zijn Lambertus Franciscus, en heb deze domeinnaam geregistreerd. Het hoofddoel van deze website is het publiceren van mijn stamboom (genealogische) onderzoeken naar mijn voorouders Hesseling. Ook die van mijn moederskant. Omdat Riet ook meetelt, ook het onderzoek naar haar voorouders van zowel vaders- als moederskant. Dit ook in het belang van onze kleinkinderen. 

Getrouwd met Riet (Maria Hendrika) ten Brinck, in 1967 wettelijk en in 1968 kerkelijk. Dat had toen te maken met het toewijzen van een huis. Je kwam pas in aanmerking als er voor de wet getrouwd was. Wij hebben drie kinderen (twee dochters en een zoon) en intussen vier kleinkinderen (twee kleinzoons en twee kleindochters). 

Riet en ik zijn afkomstig uit Azewijn en 's-Heerenberg, de toenmalige gemeente Bergh, nu gemeente Montferland, de streek Liemers en de Graafschap, dit wordt ook wel toegerekend tot de Achterhoek. Van alle twee komen de voorouders uit deze of aangrenzende streken vandaan, maar ook uit Duitsland.